dijous, 27 de febrer del 2014

ELS CONTES BARREJATS

LA CAPUTXETA I EL SEU PASSEIG
Hi havia una vegada la Caputxeta Vermella que va anar de passeig al bosc i va veure una casa de xocolata. Pero era de dia i va passar de llarg i se'n va anar a la muntanya. Es va trobar el príncep del la Bella Dorment  i s'hi va casar. I van ser feliços i van menjar anissos.

      Martina Giné, Miquel Lechón, Eloi Mir, Àlex Aguado, Sara Costa i Abril Arrufat.


LA CAPUTXETA I ELS SEUS AMICS
Hi havia una vegada una nena que li deien Caputxeta Vermella. La seva mare va anar a comprar i li va dir: "No obris a ningú". Es va trobar el seu pare i li va dir: "Ves a comprar filla". Llavors va anar al bosc i  la Caputxeta va ser ben feliç.

Aina Serra, Aya Taheri, Joana Noriega, Jofre Martos, Oriol Lara i Sara García.


EN HANSEL I EL DRAC
Hi havia una vegada en Hansel que estava a casa i tenia gana i li va dir al seu pare: "Puc anar a buscar mejar?". "Si" li va dir el seu pare. I se'n va anar al bosc i es va perdre i va trobar un drac que no el deixava passar a buscar menjar. Va agafar una roca i li va tirar i es va morir. Es va fer de dia i va veure una casa darrere dels arbres. Va anar a la casa i va entrar i va veure una princesa i es va casar.

Ona Vidal, Jordi Creus, Sergi Baños, Kilian Heredero i Lluc Farràs.

LES AVENTURES DELS TRES PORQUETS
Hi havia una vegada tres porquets aventurers que estaven donant la volta al món i es van perdre pel desert. Caminant i caminant van trobar una cova i es va fer de nit. Quan es van despertar van veure una bella princesa i es van enamorar tots tres i es van casar.

Natàlia Álvarez, Joel Soldevila, Natàlia Palomar, Arnau Puig, 
Eloi Canadell, Kedir Barnils, Lucía García i Judith Giménez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada